SUOMALAINEN JOULU IMATRAN KYLPYLÄSSÄ (ma) 23.12.-(to) 26.12.2019

JÄRVENPÄÄN TERVEYSKASVATUSSEURAN KYLPYLÄLOMA!

(ma) 23.12. - (to) 26.12.2019

SUOMALAINEN JOULU IMATRAN KYLPYLÄSSÄ

Jos lähdet viettämään joululomaa Imatran kylpylässä, voit unohtaa joulun kiireet, sillä siellä sinua odottaa aito, sydänmellinen karjalainen palvelu ja perinteisiä herkkuja notkuvat ruokapöydät. Miten ihanaa kun yölläkin saa syödä ja istua valmiiseen pöytään.

Koko matkamme ajan ovat kylpylän Taikametsän altaat avoinna klo 8 alkaen aina klo 22 saakka. Myös kuntosali vapaassa käytössäsi, keilahallilla pääset keilaamaan ja hoitamaan terveyttä aamuisessa vesijumpassa.

Hintaan sisältyy myös monipuolinen jouluohjelma jossa saamme paistaa ja maistaa piparkakkuja, koristella kuusta, kuunnella, laulaa tai pyörähdellä joulukaraoken tahdissa, käydä uimassa tunnelmallisella kynttiläuinnilla, ym. ym.

Hintaan sisältyy seuraavat ateriat:

Aatonaattona (23.12.) päivällinen buffet-pöydästä.

Jouluaattona: aamiainen, puurolounas ja joulupäivällinen sekä yöpala.

Joulupäivänä Aamiainen ja päivällisenä karjalaisen pitopöydän antimet

Tapaninpäivänä aamiainen

Aattopäivänä klo 12.00 on TV:ssä Joulurauhan julistus suorana lähetyksenä Suomen Turusta. Lähetys nähdään ruokasalissa ja sen jälkeen syödään meille extrana joulupakettiin kuuluva puurolounas.

Joulupaketin hinta: 358 €/hlö jäsen, 366€ ei jäsen Promenadi-tasoisissa, 2 hengen huoneissa. Yhden hengen huoneen lisämaksu 90 €. Huoneissa on tasokas hotellivarustus, mm. suihku, wc, kylpytakit ja tossut aikuisille, MiniBar, vedenkeitin, taulu-tv, hiustenkuivaaja, puhelin ja ilmainen langaton internet.

Tarkemman ohjelman saat retkivarauksen yhteydessä Maj-Lis Lehtiseltä   p. 044 3470170 tai mll.48@luukku.com.

Sitova varausmaksu 100 € yhdistyksen tilille eräpäivään mennessä 31.10. ja loput 30.11.2019 FI42 5092 0920 4017 73 VIITE 20161

Hintaan ei sisälly kuljetusta. Siksi edestakainen ryhmäkuljetusmaksu tulee jakaantumaan lähtijöiden kesken ja maksetaan erikseen kuljetusten yhteydessä. Kuljetusjärjestelyt ja tiedotus niistä tehdään lähempänä joulua.