TUETTU TALVILOMA LOMAKESKUS HUHMARISSA 10.02.-15.02.2020

Aika: 10.2.2020

 

JÄRVENPÄÄN TERVEYSKASVATUSSEURA RY

TUETTU TALVILOMA LOMAKESKUS HUHMARISSA 10.02 – 15.02.2020

 

Huhmarisentie 43, 83700 POLVIJÄRVI

 

Tuettu lomajakso toteutetaan suunnitellusti Veikkauksen tuotoista. Sosiaali- jaTerveysministeriö on myöntänyt Hyvinvointilomat ry:n hakeman avustuksen vuodelle 2020.

 

Voit hakea kyseessä olevaa lomaa myös paperisella haku-lomakkeella, jonka saat          Maj-Lis Lehtiseltä p. 044 3470170 tai mll.48@luukku.com. tai ottamalla yhteyttä suoraan Hyvinvointilomiin.

 

Loman hinta täysihoidolla 100€ + matkakulut.  Kun saat Hyvinvointilomilta hyväksytyn päätöksen, ilmoitat Maj-Likselle halukkuutesi yhteiskuljetukseen.

 

Paikkoja on varattu 30 hengelle, eikä tarvitse olla JTKS:n jäsen kun paikkaa hakee.

 

Menemme tilaus-bussilla. Edestakainen kuljetusmaksu on n. 80€  

 

Huhmari on mutkattoman mukava ja luonnoltaan kaunis lomanviettopaikka Huhmarisvaaran kainalossa, Höytiäisen rannalla. Huhmari tarjoaa laadukkaita lomaelämyksiä myös talvella ja viimeistelee ne karjalaisella vieraanvaraisuudella sekä lupsakan leppoisalla palvelulla. Tasaiset ja hoidetut ladut antavat kaikille, vähän tottumattomallekin hiihtäjälle mahdolli-suuden osallistumiseen. Ja jos hiihto ei kiinnosta, niin varastosta löytyy suksien lisäksi kelkat ja pulkat toisenlaiseen ulkoiluun. Pelkkä kävelykin talvisessa luonnossa antaa energiaa kevääseen.

 

Paikka tarjoaa monenlaista aktiviteettiä ikä-ihmisille:

    • hiihtoa, laskettelua, pulkkamäkeä valaistuilla laduilla ja teillä

    • päivittäin erilaisia jumppaohjelmia, vesijumppaa, niska-hartia voimistelua, saunomista, uimista, porealtaissa rentoutumista ja uskaliaalle kävijälle ulkoallaskin käytössä

    • levytanssit kahdesti viikossa

    • audiotoriossa päivittäin terveyteen liittyviä tietoiskuja ja ohjausta

    • kuntosali koko ajan vapaassa käytössäsi

Jos et hae tai et päässyt Tuetulle lomalle, niin sinulla on mahdollisuus osallistua Lomakeskus Huhmarin tarjoamaan "Ystävän matkaan" joka sisällöltään on muuten sama kuin Tuetut Lomatkin, mutta on puolihoidolla hintaan 250 € + kuljetus n. 80 €. Loma maksetaan kylpylässä. Ohjeita ja kuljetuksen voit varata Maj-Likselta.

 

Linja-auton lähtöaikataulu:  Keravan rautatietori 7.30, Järvenpään Virastotalo 8.00, Pajala (Neste) 8.05, Kivipuisto 8.10,  Jamppa 8.15

 

Tervetuloa nauttimaan talvilomasta! t. Maj-Lis