TUETTU TALVILOMA LOMAKESKUS HUHMARISSA 10.02.-15.02.2020

JÄRVENPÄÄN TERVEYSKASVATUSSEURA RY

TUETTU TALVILOMA LOMAKESKUS HUHMARISSA 10.02 – 15.02.2020

Huhmarisentie 43, 83700 POLVIJÄRVI

Tuettu lomajakso toteutetaan suunnitellusti Veikkauksen tuotoista jos Sosiaali- jaTerveysministeriö myöntää Hyvinvointilomat ry:n hakeman avustuksen vuodelle 2020.

Hakemisaika 15.10. - 15.12.2019 Tällä kyseisellä hakuajalla voit käyttää tietokoneessasi Hyvinvointiloma ry:n hakukaavaketta tai sähköistä hakukaavaketta jonka linkki on:

https://lotu.lomajarjestot.fi/t/HYVINVOINT/calendar/info/41984 . (sähköinen linkki toimii vain hakuaikana)

Voit hakea kyseessä olevaa lomaa myös paperisella haku-lomakkeella, jonka saat          Maj-Lis Lehtiseltä p. 044 3470170 tai mll.48@luukku.com.

Loman hinta täysihoidolla 100€ + matkakulut.  Kun saat Hyvinvointilomilta hyväksytyn päätöksen, ilmoitat Maj-Likselle halukkuutesi yhteiskuljetukseen.

Paikkoja on varattu 30 hengelle, eikä tarvitse olla JTKS:n jäsen kun paikkaa hakee.

Paikan päälle pääsemme junalla Joensuuhun ja siitä bussilla Huhmariin. Toinen vaihtoehtomme on mennä sinne tilaus-bussilla. (30:n hengen kuljetusmaksu on n. 80€ vienti ja haku)

Huhmari on mutkattoman mukava ja luonnoltaan kaunis lomanviettopaikka Huhmarisvaaran kainalossa, Höytiäisen rannalla. Huhmari tarjoaa laadukkaita lomaelämyksiä myös talvella ja viimeistelee ne karjalaisella vieraanvaraisuudella sekä lupsakan leppoisalla palvelulla. Tasaiset ja hoidetut ladut antavat kaikille, vähän tottumattomallekin hiihtäjälle mahdolli-suuden osallistumiseen. Ja jos hiihto ei kiinnosta, niin varastosta löytyy suksien lisäksi kelkat ja pulkat toisenlaiseen ulkoiluun. Pelkkä kävelykin talvisessa luonnossa antaa energiaa kevääseen.

Paikka tarjoaa monenlaista aktiviteettiä ikä-ihmisille:

• hiihtoa, laskettelua, pulkkamäkeä valaistuilla laduilla ja teillä

• päivittäin erilaisia jumppaohjelmia, vesijumppaa, niska-hartia voimistelua, saunomista, uimista, porealtaissa rentoutumista ja uskaliaalle kävijälle ulkoallaskin käytössä

• levytanssit kahdesti viikossa

• audiotoriossa päivittäin terveyteen liittyviä tietoiskuja ja ohjausta

• kuntosali koko ajan vapaassa käytössäsi

Tervetuloa nauttimaan talvilomasta! t. Maj-Lis