PÄIVÄRETKI TIEDEKESKUS HEUREKAAN (to) 25.04.2019

Aika: 25.4.2019
Paikka: TIKKURILA

TIEDEKESKUS HEUREKAN RETKI torstaina 25.4.2019

Tiedekeskus sijaitsee Tikkurilassa rautatieaseman viereisellä tontilla.

Päänäyttely Jättimäiset dinosaurukset

Päivän aikana planetaariossa 3 erilaista elokuvanäytöstä

Rottakoripalloesitys, Voit valmistaa oman kolikkosi ja ikuistaa siihen kasvosi, Suolistossa suhisee näyttelyssä saat tietoa miten elimistö hankkii ravinnosta tarvitsemansa polttoaineen, Iloa ilmasta tiedeteatteri esittää huikeita elämyksiä, Älykäs kaupunki -näyttely kertoo tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämisestä kaupungin toiminnoissa, ym. ym, mielenkiintoista katsottavaa ja koettavaa.

Retkiohjelma:

Retkemme alkaa Järvenpään rautatieasemalta, josta juna lähtee klo 9.49  Lipun voi ostaa automaatilta, J:pään rautatieaseman lippupalvelusta tai  R-kioskilta. Eläkeläisen menopaluu Järvenpää-Tikkurila n. 5 euroa.

Takaisintulo: Tapaaminen Heurekan ulko-ovella klo 16.30 ja junamme lähtee klo 16.53.   Voit tulla Tikkurilaan myös omalla autolla.

Klo 10.20 Tiedekeskus Heurekan ovella lippujen ja päiväohjelman jako.

Klo 11.00 Planetaariossa esitetään Itämerta käsittelevä elokuva. Kesto 30 min. Iltapäivälla elokuvat Törmäyskurssilla ja Pimeän aineen jäljillä. (näiden esitysajat päiväohjelmassa. kestot 25 min.)

Klo 12.00 Ruokailu Ravintola Heurekan ravintolassa. Pöytävaraus tehty. Runsas lounasbuffet sisältää: Keiton + salaattilounaan valikoiman + 3 lämmintä ruokaa (liha-, kala-, kana-, kasvisruoka) + kahvi/tee.

Ruokailun jälkeen annetun päiväohjelman mukainen ohjelma. Voit valita itse haluamasi käynnit eri kohteissa, ohjelmassa olevien aikojen mukaan.  Kiirettä ei tarvitse pitää vaan voit edetä näyttelystä toiseen omaa tahtiasi.

Retken hinta 30,00 € jäsen /35.00 € ei jäsen maksetaan 31.03.2019 mennessä yhdistyksen tilille FI42 5092 0920 4017 73 viite 424

Retkelle sitova ilmoittautuminen Maj-Lis Lehtiselle maaliskuun loppuun mennessä puh. 044 3470170 tai mll.48@luukku.com.