Tampereen työväenteatteri "Katrina" 14.10. klo 13

Teatteriretki la 14.10. klo 13 näytökseen "Katrina", joka on karhean kaunis rakkaustarina.

Ahvenanmaa satakunta vuotta sitten.
Nuori Katrina jättää turvallisen kotinsa Pohjanmaalla ja lähtee Johanin matkaan, haluaa luottaa hurmaavaan suupalttiin. Talollisen tyttärestä merimiehen muijaksi, lapsikatras jaloissa, leipäjauhot tiukassa. Ja silti: katseessa voima ja usko omaan itseensä. Vaatimaton elämä näyttäytyy merkityksellisenä ja suurenmoisena.

Kertomus vahvasta naisesta, ylpeydestä, jääräpäisyydestä ja oikeudentunnosta, mutta myös sopeutumisesta ja rakkaudesta perheeseen. Perheeseen, jossa aikuistuvat lapset etsivät onneaan ja oikeuksiaan pienen mökin seinät ryskyen.

Kyläyhteisöstä, jossa isot isännät ja pienet torpparit elävät eri todellisuudessa. Tilanteista, joita maustaa usein hienovarainen huumori. Ihmisistä, jotka ovat monimutkaisia, raivostuttavia ja aivan ihania.

Katrinaa esittää Jonna Järnefelt- Muissa rooleissa Jyrki Mänttäri, Viktor Idman, Joonas Snellman, Saska Pulkkinen

Matka taittuu bussilla ja perille päästyämme, ruokailu teatterin noutopöydästä  klo 11.30, esitys alkaa klo 13, jossa väliaikakahvit.

Jäsenhinta 112 € ja ei jäsen 125 €.

Ilmoittautuminen ja maksun eräpäivä 31.8. mennessä.

ILMOITTAUDU ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA.
Retkivastaava; Hilkka Leinonen hilkka.leinonen@kolumbus.fi tai p. 040 5613770

Maksu tilille Fi42 5092 0920 4017 73, viite numero 2079